Allerlei

1 Maart, anders

Meestal branden de kaarsen prima. Geen gesputter, geen geflakker, ze branden gestaag door tot ze bijna helemaal op zijn. Maar zo af en toe heb ik van die kaarsen te pakken die van het begin af aan moeilijk doen. In eerste instantie kon ik het ietwat klaterend geluid, alsof er ergens een kraan een beetje open was gedraaid, niet thuis brengen. Even later begreep ik dat het bij de stompkaarsen vandaan kwam. Het kaarsvet stroomde de lantaarn in en later er ook een beetje uit. Maar goed dat ik er een glasplaat onder had gedaan i.v.m. het eventueel heet worden van de vensterbank.

2 gedachten over “1 Maart, anders

  1. Ja sommige soorten kaarsen branden waardeloos op, met een hoop troep. Ik weet echter nooit welke ik niet moet hebben, dus ik koop ook regelmatig de verkeerde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.