Westenholte

14 Maart, tussendoor

13mrt13panoG kopie

Gistermorgen begon het flink te sneeuwen, net voor ik naar het werk moest fietsen. Gelukkig werd het een stuk minder toen ik even later op de fiets stapte. Net binnen begon het weer hevig te sneeuwen. Tegen de tijd dat ik weer naar huis zou fietsen begon het stevig te hagelen. Maar ik had weer geluk. Eenmaal de fiets uit de fietsenstalling stopte het met hagelen en kwam er zonneschijn. Thuisgekomen maar meteen de camera gepakt om een foto te maken van de prachtige wolkenluchten. Om een grotere versie te zien moet je even op de foto klikken.

3 gedachten over “14 Maart, tussendoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.