14 Maart, tussendoor

13mrt13panoG kopie

Gistermorgen begon het flink te sneeuwen, net voor ik naar het werk moest fietsen. Gelukkig werd het een stuk minder toen ik even later op de fiets stapte. Net binnen begon het weer hevig te sneeuwen. Tegen de tijd dat ik weer naar huis zou fietsen begon het stevig te hagelen. Maar ik had weer geluk. Eenmaal de fiets uit de fietsenstalling stopte het met hagelen en kwam er zonneschijn. Thuisgekomen maar meteen de camera gepakt om een foto te maken van de prachtige wolkenluchten. Om een grotere versie te zien moet je even op de foto klikken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “14 Maart, tussendoor”

  1. PeterDM avatar

    Prachtige foto! Prachtige lucht!

  2. Margo avatar

    Prachtig!

  3. cowroad avatar

    Helemaal geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *