Tuin

19 Maart, klaar

Ik ben er helemaal klaar voor, en mijn volkstuintje ook. De indeling van de tuin is veranderd (met het idee dat met vaste bedden op zandgrond spitten niet meer nodig is), er is een plan gemaakt zodat wisselteelt toegepast kan worden, er ligt mest op de bedden waar gulzige groentes komen te staan en alle groente bedden hebben een lekkere dot compost gekregen. In de loop van de week ga ik de eerste uien maar eens planten denk ik.

4 gedachten over “19 Maart, klaar

  1. Onze tuin heeft jaren braak gelegen en moet grotendeels nog worden omgespit. Daarna hopen dat de vorst er nog even overheen gaat, dan valt de klei mooi uiteen. En daarna zaaien! En hopen dat de kippen daar door de buren worden gevangen en in het hok gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.