19 Maart, klaar

Ik ben er helemaal klaar voor, en mijn volkstuintje ook. De indeling van de tuin is veranderd (met het idee dat met vaste bedden op zandgrond spitten niet meer nodig is), er is een plan gemaakt zodat wisselteelt toegepast kan worden, er ligt mest op de bedden waar gulzige groentes komen te staan en alle groente bedden hebben een lekkere dot compost gekregen. In de loop van de week ga ik de eerste uien maar eens planten denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “19 Maart, klaar”

 1. Nizetta avatar
  Nizetta

  Dan maar duimen dat het niet meer gaat vriezen

 2. Fred avatar

  zo te zien ben je klaar voor de lente.

 3. maria avatar
  maria

  flinke tuin!

 4. Margo avatar

  Onze tuin heeft jaren braak gelegen en moet grotendeels nog worden omgespit. Daarna hopen dat de vorst er nog even overheen gaat, dan valt de klei mooi uiteen. En daarna zaaien! En hopen dat de kippen daar door de buren worden gevangen en in het hok gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *