22 Maart, dicht

Begin deze week zag ik ze toch echt, een kikkerpaartje in mijn vijver. Dat was toen ik thuis kwam van het werk. Eenmaal binnen om de camera te pakken werd ik begroet door een bijna van vreugde dansende Picolo. Die dus eerst maar even wat eten geven (ongetwijfeld was dat de reden van zijn vreugde en niet zozeer ik). Weer buiten met camera waren de kikkers verdwenen. Sindsdien heb ik ze ook niet meer gezien. Nu ligt er weer een dun laagje ijs op het water, zouden ze daar nog onder zitten?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “22 Maart, dicht”

  1. Karin van Vliet avatar

    Hmm, er is een liedje over de zeven kikkertjes al in een boerensloot ……..

  2. Margo avatar

    Ja, vast. Die zijn weer ondergedoken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *