Tuin

24 Maart, snel

Vorige week hebben we op de volkstuin perspotjes gemaakt, potgrond die samen is geperst tot een blokje met boven in een gaatje voor het zaadje. Ik heb wat extra gemaakt en deze mee genomen naar huis om wat in voor te zaaien. Zo heb ik o.a. bietjes gezaaid, en zoals dat gaat wanneer ik dat doe: elke dag even kijken of er al wat boven komt. Natuurlijk weet ik dat het niet zo snel gaat, en toch kan ik het niet laten. Maar elke dag weer zag ik alleen donkere, natte blokjes aarde, geen teken van leven te zien. Tot ik eergisteren ineens rode sprietjes zag. Zou ik een dag vergeten zijn te kijken? Of groeien de plantjes nu inderdaad zo hard, als de zaadjes eenmaal kiemen.

Eén gedachte over “24 Maart, snel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.