25 Maart, verschil

Nu het zo koud is buiten ben ik, net als de meeste mensen denk ik, meer binnen bezig. Naast de diverse groentes die ik heb voorgezaaid heb ik ook al wat bloemen gezaaid. Een van die bloemen is het duifkruid. Volgens de pakjes moet ik dat in April buiten doen, maar zodra ik een mooi plekje glad heb gemaakt en er wat in zaai, zien de katten dat als een mooi buitentoilet en wordt het plekje meteen overbemest. Dus zaai ik toch maar binnen. Zo zaaiend aan tafel zit je met de neus boven op de zaadjes, en dan valt op hoe mooi die eigenlijk zijn. Allemaal kleine bloemetjes op zich, en nog verschillend ook.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “25 Maart, verschil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven