25 Maart, verschil

Nu het zo koud is buiten ben ik, net als de meeste mensen denk ik, meer binnen bezig. Naast de diverse groentes die ik heb voorgezaaid heb ik ook al wat bloemen gezaaid. Een van die bloemen is het duifkruid. Volgens de pakjes moet ik dat in April buiten doen, maar zodra ik een mooi plekje glad heb gemaakt en er wat in zaai, zien de katten dat als een mooi buitentoilet en wordt het plekje meteen overbemest. Dus zaai ik toch maar binnen. Zo zaaiend aan tafel zit je met de neus boven op de zaadjes, en dan valt op hoe mooi die eigenlijk zijn. Allemaal kleine bloemetjes op zich, en nog verschillend ook.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “25 Maart, verschil”

  1. PeterDM avatar

    Een apparte wereld en erg leerzaam om alles van zo dichtbij te kunnen bekijken. 🙂

  2. Margo avatar

    Wij gaan een netje over het kruidentuintje spannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *