27 Maart, stik

Verdorie, ik dacht het zo mooi voor elkaar te hebben. In de kledingkast had ik een tijd geleden een ladenkast geplaatst voor het kleine grut zoals sokken, ondergoed etc. Opgeruimd staat netjes nietwaar? Maar na een paar weken gingen de laden steeds moeilijker open en even later helemaal niet meer dicht. Nu lijkt het wel een kastje zoals die in een tekenfilm getekend wordt, alles schots en scheef. Door dat er geen tussenschotten in het kastje zitten zijn de buitenkanten naar buiten toe gebogen waardoor de laden niet meer passen. Zo zie je maar weer, goedkoop kan soms ook duurkoop zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “27 Maart, stik”

  1. Marron avatar
    Marron

    Sneu hoor!!

  2. Anita avatar

    Maar de laatjes hebben ook allemaal een ander formaat. Geen wonder dat het niet past! 😛
    Groet, Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *