28 Maart, fragiel

Geplaatst op

De afgelopen dagen heb ik aardig wat blad door de tuin zien dwarrelen, waar dat allemaal vandaan komt geen idee, de bomen zijn toch al maanden kaal. Daarom viel het mij op dat juist de fragiele bloemen van de hortensia nog steeds aan de struik vast zaten. Om er een foto van te maken moest ik zo’n toefje wel mee naar binnen nemen, de wind zorgde anders voor te veel beweging. Eenmaal binnen valt de bol langzaam uiteen. Net alsof de bloemetjes zich schrap hadden gezet tegen de wind maar eenmaal uit de wind zich helemaal lieten gaan.

 

Eén antwoord op “28 Maart, fragiel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.