3 April, grijs

De compactcamera die ik in Milaan bij mij had, heeft een groot uitklapscherm. Dat bracht mij op het idee om vanaf de grond duiven te fotograferen met op de achtergrond de dom. Maar dat viel nog niet mee. De duiven zorgden er voor dat ze steeds een paar meter van mijn camera af bleven, te ver om ze beeldvullend op de foto te krijgen.

Een Chinese dame zag mijn worsteling en legde wat rijstkorrels voor mijn camera neer. Daar hadden de duiven wel zin en al kon ik niet goed zien waar ik op scherp stelde, er zijn toch een paar scherpe foto’s uit gekomen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “3 April, grijs”

 1. Nizetta avatar
  Nizetta

  Fraaie foto’s , met dank aan de chinese dame!

 2. Pike avatar

  Superfoto’s, goed idee!!

 3. PeterDM avatar

  Met weinig woorden. Fraai zeg!

 4. Margo avatar

  Wat lijken ze groot zo hè?

 5. jantien avatar

  het is net of die rechter duif geen pootje heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *