Onderweg

3 April, grijs

De compactcamera die ik in Milaan bij mij had, heeft een groot uitklapscherm. Dat bracht mij op het idee om vanaf de grond duiven te fotograferen met op de achtergrond de dom. Maar dat viel nog niet mee. De duiven zorgden er voor dat ze steeds een paar meter van mijn camera af bleven, te ver om ze beeldvullend op de foto te krijgen.

Een Chinese dame zag mijn worsteling en legde wat rijstkorrels voor mijn camera neer. Daar hadden de duiven wel zin en al kon ik niet goed zien waar ik op scherp stelde, er zijn toch een paar scherpe foto’s uit gekomen.

5 gedachten over “3 April, grijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.