7 April, begonnen

Ik had eergisteren nog staan turen in de vijver, zou er al kikkerdril liggen? Al een paar keer was er een kikker onder water verdwenen wanneer ik thuis kwam van het werk. Gistermorgen had ik net mijn logje geschreven toen ik daarna de tuin in stapte. En zowaar, daar lag een klompje kikkerdril in een hoekje van de vijver! Ik geloof dat de lente nu toch echt is begonnen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “7 April, begonnen”

 1. Jetskefotografie avatar

  Dat is veelbelovend.
  Het zijn net van die ogen die je doordringend aankijken.

 2. Ina avatar
  Ina

  Heb je al wat binnen staan of.?

  P.s. Ik heb je gemaild op je zonnet mailadres was dat handig.? Of toch je gmail.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *