8 April, mini

Nooit gedacht dat ik ooit nog eens afrikaantjes zou kweken. Maar in de moestuin zijn ze nuttig en ze vrolijken de boel lekker op. Dit weekend was het de hoogste tijd om de zaailingen te verpotten, nu staan de miniplantjes keurig in het gelid in de vensterbank. Nou ja, keurig in het gelid, toen ik de foto maakte zag ik dat ze schots en scheef in hun potjes stonden maar dat komt vast wel goed denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “8 April, mini”

 1. Resi avatar
  Resi

  Leuk die afrikaantjes. Ik ben ze ook weer gaan waarderen door de moestuin. Ben je je er van bewust dat we in april leven?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Oeps, het was nog vroeg vanmorgen denk ik. Ik zal het snel even aanpassen.

 3. Fred avatar

  de lente onderweg ?

 4. Margo avatar

  Wat is het nut van afrikaantjes?

 5. Rileo avatar

  April doet wat ze wil…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *