Allerlei

8 April, mini

Nooit gedacht dat ik ooit nog eens afrikaantjes zou kweken. Maar in de moestuin zijn ze nuttig en ze vrolijken de boel lekker op. Dit weekend was het de hoogste tijd om de zaailingen te verpotten, nu staan de miniplantjes keurig in het gelid in de vensterbank. Nou ja, keurig in het gelid, toen ik de foto maakte zag ik dat ze schots en scheef in hun potjes stonden maar dat komt vast wel goed denk ik.

5 gedachten over “8 April, mini

  1. Leuk die afrikaantjes. Ik ben ze ook weer gaan waarderen door de moestuin. Ben je je er van bewust dat we in april leven?

  2. Oeps, het was nog vroeg vanmorgen denk ik. Ik zal het snel even aanpassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.