11 April, drukte

Geplaatst op

In een hoekje van de vijver is het een drukte van belang. ’s Nachts geven de bruine kikkers daar een concert met hun vreemde lage bromstem, overdag steken de mannetjes hun koppen ver uit het water zodat hun grijze keel goed te zien is. Ondertussen is er nog heel veel kikkerdril bijgekomen, maar goed ook, want het dril wat boven het water uit steekt is kapot gegaan door de kou. Onder water ziet het dril er goed uit, nu maar hopen dat er heel veel kikkervisjes uit komen en dat de waterkevers en libellelarven genoeg overlaten om tot kikker uit te groeien.

Categorie├źn:Tuin

2 reacties op “11 April, drukte&rdquo

  1. Gewoon even met een afsluitbaar emmertje langs een kikkerslootje fietsen Margo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.