29 April, tegenlicht

Geplaatst op

Jammer, vandaag geen mist. Gelukkig had ik gisteren onderweg naar de spinnenwebben nog wat foto’s gemaakt. Hoe de sfeer van de foto wordt bij mist is sterk afhankelijk van de zon. Het liefst heb ik het zo als het gisteren was, mist waar de zon achter hangt. In welke richting je dan fotografeert bepaald de sfeer van de foto. De eerste foto heb ik gefotografeerd met de zon in de rug.

Maar liever fotografeer ik met tegenlicht, mist of geen mist.

2 reacties op “29 April, tegenlicht&rdquo

  1. Vooral foto twee vind ik bijzonder. Het heeft een onaardse sfeer. Heel erg mooi. Heb het helaas gemist…
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.