29 April, tegenlicht

Jammer, vandaag geen mist. Gelukkig had ik gisteren onderweg naar de spinnenwebben nog wat foto’s gemaakt. Hoe de sfeer van de foto wordt bij mist is sterk afhankelijk van de zon. Het liefst heb ik het zo als het gisteren was, mist waar de zon achter hangt. In welke richting je dan fotografeert bepaald de sfeer van de foto. De eerste foto heb ik gefotografeerd met de zon in de rug.

Maar liever fotografeer ik met tegenlicht, mist of geen mist.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “29 April, tegenlicht”

  1. Anita avatar

    Vooral foto twee vind ik bijzonder. Het heeft een onaardse sfeer. Heel erg mooi. Heb het helaas gemist…
    Groet, Anita

  2. Margo avatar

    Prachtig! Sprookjesachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *