30 April, vrolijk

Overal in Zwolle zie je ze hangen, vrolijke vogelhuisjes in groepjes aan de bomen. Het is voor iedereen de vraag waarom ze er hangen en wie dat heeft gedaan. Uit wel ingelichte bronnen heb ik vernomen dat het een kunstproject van een school is. Ik vind ze prachtig en word steeds weer vrolijk van als ik een nieuwe boom vol vogelhuisjes ontdek.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “30 April, vrolijk”

 1. Ank avatar

  Het is inderdaad een geweldig vrolijk gezicht, hier in de Aa-landen zie je ze ook overal, hoewel het voor vogelbewoning waarschijnlijk niet geschikt is omdat ze te dicht bij elkaar hangen en ik vraag me ook af hoe slecht het voor de bomen is al die spijkers er in.
  Wel knap dat ze ze door de hele stad zo onopgemerkt hebben kunnen ophangen. Al met al zijn er toch vele honderden aan bomen gespijkerd.

 2. maria avatar
  maria

  Wij op een woonerf,
  Zij aan een woonstam

 3. Laura avatar
  Laura

  Allemaal tegelijk zullen ze wel niet bewoond gaan worden, ik weet alleen van mussen en zwaluwen dat ze in elkaar nabijheid broeden, deze lijken me meer voor mezen.
  Ze staan wel erg gezellig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *