11 Mei, twijfel

Hij staat al een paar jaar in mijn tuin, ik doe er niets mee en eigenlijk staat hij wat in de weg. De zinken emmer had ik ooit gekocht met het idee om hem in de zomer te vullen met leuke bloemetjes. Maar het blijkt dat ik toch niet zo van de kleine potjes met bloemetjes  in mijn tuin ben. Liever heb ik grote potten waar je grote dingen of veel dingen in een kunt zetten.

Ik ben nu bezig met het bouwen van een kasje in mijn achtertuin. Dat betekend tegels weg halen, zand weg scheppen en ergens verzamelen, de ramen ergens neer zetten…. en steeds weer staat dat emmertje in de weg. Donderdag dacht ik, nu ben ik het zat, dat ding gaat de grijze container in. Maar ach, er piepten zulke schetige viooltjes uit, de emmer mag toch nog even blijven staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “11 Mei, twijfel”

  1. maria avatar
    maria

    Is er niemand op het tuincomplex die je er blij mee kunt maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *