20 Mei, kleur

Gisteren was ik aan het klussen in de tuin toen ik rechts van mij ineens wat zag bewegen. Het bleek een rupsje te zijn dat, hangend aan een draadje, wild in het rond draaide. Eenmaal uitgedraaid greep het een blad van de sedum en klom op de rand. Mijn werk werd even stil gelegd en de camera werd uit de woonkamer gehaald. Zo’n mooi rupsje moet natuurlijk even op de foto.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “20 Mei, kleur”

 1. Margo avatar

  Dt is zeker een mooi rupsje. Enig idee wat het wordt?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Ik denk een spannertje, maar welke? Geen idee.

 3. marron avatar
  marron

  Super foto Marmein!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *