24 Mei, wolkje

Oke, het is koud en nat, dat moge duidelijk zijn. Maar met die nattigheid zijn er ook prachtige wolkenluchten te bewonderen. Gisteren keek ik even naar buiten om te zien of het nog even droog zou blijven zodat ik droog naar mijn moestuin kon fietsen voor wat paksoi. Die paksoi moest maar even wachten, ik moest eerst even deze wolk op de foto zetten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Mei, wolkje”

  1. Jetskefotografie avatar

    Die wolk drukt de aarde naar beneden. Imposant.
    Ik kan me heel goed voorstellen dat de paksoi even moest wachten.

  2. sheila avatar
    sheila

    een hele speciale!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *