26 Mei, kleur

Tussen de stenen in het tuinpad groeit overal mos, een mooi gezicht vind ik dat. Op verschillende plekken groeien ook polletjes gras, daar ben ik iets minder blij mee, als ik zin en tijd heb haal ik die polletjes dan ook weg. Sinds een tijdje heb ik ook ineens kleurtjes boven de voegen in het tuinpad. Her en der bloeien sinds kort hele kleine viooltjes. Eigenwijs steken ze hun enkele bloemetje omhoog, alsof ze mij uitdagen om ze weg te halen. Van mij mogen ze blijven hoor, ik vind het wel grappig zo.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “26 Mei, kleur”

 1. PeterDM avatar

  Ja waarom zou je ze weg halen? Het geeft inderdaad immers nog wat kleur aan deze sombere lente.

 2. marron avatar
  marron

  Dan ben je niet de enige! Ik vind het ook zo leuk en laat ze ook staan. Ze zaaien zich nl.
  ook weer uit.

 3. Margo avatar

  Dat vind ik het leuke van viooltjes, ze lagen zich niet wegpesten, door tegels, slecht weer enzovoort. Ze komen gewoon overal weer op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *