Bloemen

8 Juni, rood

Ze zijn er weer! De duizenden klaprozen langs de A28 bij Zwolle, maar ook in de wijk waar ik woon. Wanneer ik ’s morgens de fietsbrug bij Westenholte op fiets wordt ik verwelkomt door de heerlijke geur van met name de kamille. De mengeling van al die bloemen zorgen voor een kruidige geur die mij ook wat aan de geur van lavas doet denken.

Deze foto’s heb ik gemaakt met mijn 70-200mm lens, zondag heb ik mijn (uitgeleende) macrolens weer terug. Als het zonnetje dan ’s morgens schijnt duik ik dit veld weer even in. Eens kijken wat er allemaal bloeit.

4 gedachten over “8 Juni, rood

  1. Weer prachtige plaatjes!! Heerlijk om te proberen er een schilderijtje van te maken.

    Fijn weekend.

  2. Prachtige, kleurige serie om mee te gaan slapen… 😀

    (tja het is wat… als ik je site ineens vanaf de mobiel ‘ontdekt’ heb… 😉 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.