15 Juni, blauw en geel

Gisteren probeerde ik met grof geweld een houten raamwerk van balken uit elkaar te krijgen. Het is ooit door iemand in elkaar gezet met minstens 6 grote spijkers per verbinding, en hier en daar zaten er welk drie balkjes boven op elkaar. Tijdens mijn wisselend succesvol gevecht tegen de spijkers dwarrelde er ineens iets blauws voorbij. Het blauwtje landde vervolgens op de bak met viooltjes waarnaast ik op de grond zat.

De hamer en koevoet werden even terzijde gelegd om de camera te gaan halen. In de bak zaten heel veel viooltjes, met wat geluk zou het blauwtje ze allemaal gaan bezoeken. Dan zou hij er nog zitten wanneer ik zou komen met de camera. Ik had geluk, het vlindertje zat er nog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *