Bloemen

16 Juni, veel

Iedereen mag dan klagen over het koude voorjaar, de rozen lijken er geen problemen mee te hebben. De roos Bobby James heeft honderden knoppen. Ik heb hem twee jaar terug gepland, nadat hij vorig jaar een voedseltekort had, gaat hij dit jaar gaat voor het eerst bloeien. De bloemen moeten heerlijk geuren, ik kan mij daar nu al op verheugen.

De roos Guirlande d’amour zit ook vol knoppen, veel meer dan in eerdere jaren. De bloemen van deze roos hebben een heerlijk citroenachtige geur, maar ook bij deze roos moet ik nog even geduld hebben voor ik die geur kan opsnuiven.

De witte roos tegen de gevel staat al wel vol in bloei. Helaas geuren deze bloemen niet maar de struik maakt dat weer goed door de hele zomer door bloemen aan te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.