19 Juni, groei

In de kas in de achtertuin gaat het prima met de plantjes die ik er in heb gezet. De paprika, peper, olijfkomkommer en aubergine groeien goed. De eerste tomaten hangen aan de planten en het wachten is op het rijp en rood worden. De snackkomkommer heeft zijn eerste komkommertje klaar, maar er zijn nog veel meer in de maak. Nu ik deze foto van de komkommerbloem op mijn blog heb gezet, kan ik straks mooi terug zien hoeveel tijd er tussen bloem en komkommer zit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “19 Juni, groei”

  1. Laura avatar
    Laura

    Sommige planten hebben bladeren die op bloemen lijken, sommige hebben bloemen die lijken op bladeren… boeiend is deze 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *