21 Juni, nevel

Nadat de zeer welkome regen gisteravond weer was vertrokken, steeg een tijdje later een lichte nevel op van het land. Zo tegen kwart voor ben ik met de camera even richting de Vreugderijkerwaard gefietst met de camera in de fietstas.

Tijdens het fietstochtje van een paar minuten ben ik steeds weer even afgestapt om een foto te maken. Heerlijk, om in die stilte zo te fotograferen. Ik zou kunnen zweren dat, wanneer ik mijn adem even inhield, ik het gras en de bomen gulzig kon horen drinken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “21 Juni, nevel”

 1. nelleke avatar
  nelleke

  Zijn weer super foto’s!! Wat een rust straalt de omgeving uit. Genieten!!!

 2. Henny avatar
  Henny

  Sprookjesachtig.
  Misschien waren er wel trollen.
  Deze foto’s prikkelen de fantasie. Geweldig!

 3. cowroad avatar

  Prachtig! Zo mooi en wat een rust…

 4. Jetskefotografie avatar

  Ik zag het hier ook opkomen. Een mooi gezicht. De nevel wordt pas in fotografisch opzicht mooi als je er een pakkend onderwerp bij hebt zoals jouw kerktoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *