Fotowandelingen

21 Juni, nevel

Nadat de zeer welkome regen gisteravond weer was vertrokken, steeg een tijdje later een lichte nevel op van het land. Zo tegen kwart voor ben ik met de camera even richting de Vreugderijkerwaard gefietst met de camera in de fietstas.

Tijdens het fietstochtje van een paar minuten ben ik steeds weer even afgestapt om een foto te maken. Heerlijk, om in die stilte zo te fotograferen. Ik zou kunnen zweren dat, wanneer ik mijn adem even inhield, ik het gras en de bomen gulzig kon horen drinken.

4 gedachten over “21 Juni, nevel

  1. Zijn weer super foto’s!! Wat een rust straalt de omgeving uit. Genieten!!!

  2. Sprookjesachtig.
    Misschien waren er wel trollen.
    Deze foto’s prikkelen de fantasie. Geweldig!

  3. Ik zag het hier ook opkomen. Een mooi gezicht. De nevel wordt pas in fotografisch opzicht mooi als je er een pakkend onderwerp bij hebt zoals jouw kerktoren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.