23 Juni, wit

Niet alles in de tuin gaat zo als ik het graag zou willen. Planten die normaal een wolk van bloemen laten zien liggen plat op het tuinpad, de sedum ziet er uit alsof er een schimmel in zit, maar waarschijnlijk is het gewoon de kou, andere planten hebben helemaal niets gedaan door de droogte die we tot vorige week hadden.

Maar met de rozen gaat het goed. Deze witte roos  groeit flink, de bloemen boven mijn hoofd steken mooi af tegen de dakgoot.  De takken hangen zo vol met bloemen dat ik ze vandaag maar weer eens vast ga zetten aan de muur, anders kan de postbode er straks niet meer langs.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “23 Juni, wit”

  1. nelleke avatar
    nelleke

    Weer super mooi!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *