4 Juli, verloren

Zo af en toe zie je ze liggen aan de kant van de weg, handschoenen, schoenen, knuffeldiertjes etc etc. Soms heeft iemand het verloren object wat beter zichtbaar gemaakt door het op een hek te zetten of, zoals hier, vast te binden aan een paal. Ik vraag mij altijd af wie dat doet. Vast iemand die weet hoe het is om weer eens thuis te komen met je kind achter op de fiets , om er dan achter te komen dat het een schoentje verloren is.

Berichten gemaakt 3317

4 gedachten over “4 Juli, verloren

  1. Ik zie het gebeuren. Moeder weet dat ze langsgelopen is en dat het schoentje ergens onderweg is kwijtgeraakt. Ze loopt het pad snuffelend af, niet op het idee komend dat het verloren voorwerp wel eens een meter boven de grond zou hangen.

  2. Goede kinderschoenen zijn duur. Ik schreef vaak met een balpen mijn telefoonnummer in de schoenen toen de jongens nog klein waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven