4 Juli, verloren

Zo af en toe zie je ze liggen aan de kant van de weg, handschoenen, schoenen, knuffeldiertjes etc etc. Soms heeft iemand het verloren object wat beter zichtbaar gemaakt door het op een hek te zetten of, zoals hier, vast te binden aan een paal. Ik vraag mij altijd af wie dat doet. Vast iemand die weet hoe het is om weer eens thuis te komen met je kind achter op de fiets , om er dan achter te komen dat het een schoentje verloren is.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “4 Juli, verloren”

 1. Margo avatar

  Ik zie het gebeuren. Moeder weet dat ze langsgelopen is en dat het schoentje ergens onderweg is kwijtgeraakt. Ze loopt het pad snuffelend af, niet op het idee komend dat het verloren voorwerp wel eens een meter boven de grond zou hangen.

 2. Jetskefotografie avatar

  Zo te zien zijn de schoenen niet vorige week gekocht, dan is het misschien wat minder zuur.

 3. Karin van Vliet avatar

  Goede kinderschoenen zijn duur. Ik schreef vaak met een balpen mijn telefoonnummer in de schoenen toen de jongens nog klein waren.

 4. Laura avatar
  Laura

  @Karin Goh wat een handig idee, nooit aan gedacht 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *