Tuin

5 Juli, passant

Gisteravond liep ik naar de kas toen ik een pad voor mij vluchtte, ik zag hem nog net verdwijnen onder het blad van de korenbloem. Klaar met het tikken tegen de tomatenplanten en het wegknippen van blad, liep ik weer terug en zag nu de pad een paar meter verder langs het tuinpad zich verstoppen onder het blad van de hosta.

Die was vast op weg naar de vijver, ik pakte daarom de camera en ging even op het tuinbankje zitten. En ja hoor, na een minuut of twee kwam hij inderdaad over het tuinpad langslopen. Dit keer had hij geen plant om onder weg te kruipen en moest hij dus rustig wachten tot ik klaar was met fotograferen.

2 gedachten over “5 Juli, passant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.