8 Juli, nog eentje

Eerder deze week vroeg ik mij af waarom ik dit jaar zoveel paardenbijters in mijn tuin had. Ik bedacht dat ze mogelijk uit mijn vijver zouden zijn gekomen. Her en der zag ik inderdaad oude huidjes van libellen aan verschillende vijverplanten hangen. Maar ze leken mij wat te klein om de oude huidjes van paardenbijters te zijn.

Gistermiddag zag ik aan het blad van de lis deze libel hangen, al helemaal klaar om weg te vliegen, wat hij een moment later ook deed. Ze komen dus inderdaad uit mijn vijver.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Juli, nog eentje”

  1. Margo avatar

    Geweldig! Nu kun je op je buik in je eigen tuin het hele proces fotograferen en … filmen!

  2. Jetskefotografie avatar

    Ach bij een baarmoeder kun je na een uurtje ook al niet meer voorstellen dat daar de baby in heeft gepast. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *