Bloemen

9 Juli, best mooi

Eigenlijk zijn ze best mooi, de bloemen van de aardappel. BuurmanP heeft ‘gewone’ aardappels gepoot, ik heb paarse aardappels in de grond gestopt. Grappig dat de bloemetjes dan ook die kleur hebben. Ik moet nog wel even geduld hebben. Mijn aardappels zijn pas heel laat de grond in gegaan doordat ze een paar weken bij iemand in huis hebben gelegen die het postpakketje had aangenomen maar vervolgens steeds niet thuis was.

3 gedachten over “9 Juli, best mooi

  1. Mooi! Handig om een pakket je aan te nemen en dan nooit thuis te zijn. Voor straf hadden die aardappels het hele huis moeten doorgroeien! :mrgreen:

  2. Geen idee meer hoe deze heten. Ik heb denk ik zo’n 30 aardappels in de grond gestopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.