11 Juli, bijna voorbij

De jasmijn heeft dit jaar weer overvloedig gebloeid. De meeste bloemen zijn nu uitgebloeid en hebben hun blaadjes laten vallen. Alleen hier en daar bloeien nog een paar. Wanneer het zonnetje schijnt en het bladerdak boven de bloemen voor veel schaduw zorgt, geeft het een prachtig effect wanneer er net wat zon op die laatste bloemen valt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “11 Juli, bijna voorbij”

  1. Ria avatar

    Oh…prachtige foto Marmein (zoals de meeste overigens, ik geniet volop van jouw foto’s en grote en kleine fotoavonturen :D) van deze Jasmijn. Zulke lieve en heerlijk reukende bloempjes. Ik heb er ook een struik van staan in mijn stadstuintje, die we een flink eind hebben teruggesnoeid omdat de takken te lang werden en de mooie bloempjes dus te hoog. Ze bloemen toch immers om 1 jarig hout? Maar helaas….de struik wil ook aan zijn nwe. takken dit jaar nog steeds niet vrolijk bloeien! Snap er niets van en mis hun pracht en geur!
    Ik fotografeer zelf ook, ook veel in de tuin als ik door mijn rug niet veel verder kom.
    En houd ook zo van alles dat bloeit en groeit en kruipt, fladdert en vliegt om te bewondeen en vast te leggen. Misschien ook eens tijd voor een blogje….wel heel leuk om het zo vast te leggen!Veel plezier met fotograferen en je blog…..kan ik ook blijven lezen en genieten! 😀
    Gr. Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *