Tuin

20 Juli, herfst

Ondanks het warme weer van de laatste tijd heb ik af en toe het gevoel dat het herfst is. Dat komt door de talloze spinnetjes die elke dag weer, meestal op oog hoogte, spinnenwebben spannen over de tuinpaden. Ik loop dan ook standaard met mijn onderarm voor mijn gezicht door de tuin. Elke keer wanneer ik dat vergeet, heb ik weer spinnenrag in mijn gezicht.

Gisteren zag ik in de kas ook nog een groepje paddenstoelen staan. Nu weet ik wel dat ze het hele jaar voor komen, maar toch. Een spinnenweb uit mijn gezicht vegend en kijkend naar de paddenstoelen tussen de paprikaplantjes, heb ik toch duidelijk een herfstgevoel.

Eén gedachte over “20 Juli, herfst

  1. Die spinnetjes zijn nu nog klein. Straks wordt het eng! Ik heb bij 30° geen herfstgevoel! Maar zal toch eens in ons kasje kijken. Al dat vocht in de kas zorgt voor paddestoelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.