Gisteravond besloot ik met een ommetje naar de volkstuin te fietsen in de hoop wat mooie donderwolken te zien die wat regen zouden brengen. Ik wou alleen even onder de dijk langs fietsen, zo onderweg afstappend om een foto te maken van wat koeien met een lucht die wel donker leek, maar zeker geen regen zou brengen.

Daar waar ik rechts af naar de volkstuin zou gaan, besloot ik toch nog even links af te gaan, de dijk op. Even kijken hoe de lucht er daar uit zou zien. Ook weer veel belovend, maar meer ook niet.

Op het fietspad zat een jonge kunstenaar paarden in een wei te tekenen. Het lijkt mij geweldig om te kunnen tekenen, maar knap lastig wanneer je onderwerpen steeds weglopen.

Bij mij bleef het onderwerp wel even staan maar schudde zich vervolgens flink uit, net toen ik een foto met een lange sluitertijd maakte.