26 Juli, drup

Gisteravond heeft het een beetje gedrupt hier in Zwolle. Nog lang niet genoeg voor de tuin maar wel genoeg om wat druppels op de bloemen te leggen. Volgens de weersberichten gaat het vandaag wat regen betreft wel goed komen. Nu alleen de temperatuur nog naar beneden en Marmein is een blij mens.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “26 Juli, drup”

  1. Margo avatar

    Hier, en nu ben ik weer in Dordrecht, heeft het vanochtend, toen wij nog niet thuis waren stevig geplensd. Toen wij tegen de avond thuis kwamen was dat alleen nog te zien aan wat druppels op de vrouwenmantel. Ik hoop dat het vannacht weer plenst en het morgen een stuk koeler is. Maar ik vrees dat het morgen weer zo benauwd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *