26 Juli, drup

Geplaatst op

Gisteravond heeft het een beetje gedrupt hier in Zwolle. Nog lang niet genoeg voor de tuin maar wel genoeg om wat druppels op de bloemen te leggen. Volgens de weersberichten gaat het vandaag wat regen betreft wel goed komen. Nu alleen de temperatuur nog naar beneden en Marmein is een blij mens.

Eén antwoord op “26 Juli, drup”

  1. Hier, en nu ben ik weer in Dordrecht, heeft het vanochtend, toen wij nog niet thuis waren stevig geplensd. Toen wij tegen de avond thuis kwamen was dat alleen nog te zien aan wat druppels op de vrouwenmantel. Ik hoop dat het vannacht weer plenst en het morgen een stuk koeler is. Maar ik vrees dat het morgen weer zo benauwd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.