Tuin

7 Augustus, eindelijk

Ik heb er lang op moeten wachten, heel lang. Een tijdje geleden waren er een paar tomaatjes al rood maar het bleef bij die enkele tomaatjes. De rest scheen het wel prima te vinden, helemaal groen, gezellig met elkaar aan de struik blijven hangen. Maar nu komt er schot in de zaak. De ene na de andere tomaat begint te blozen. Deze tomaatjes heb ik opgekweekt uit zaad van hele zoete tomaten die ik vorig jaar op de markt kocht. Ik ben benieuwd of deze ook zo zoet zullen zijn.

3 gedachten over “7 Augustus, eindelijk

  1. ik ook, (laat je het nog een keer weten? 😉

    Sowieso al geweldig hoe ze er nu uitzien; opgekweekt uit zulk een zaadje.

    In deze formatie een verkeerslicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.