Bloemen Vlinders

8 Augustus, nat

Eergisteren vlogen er nog talloze gammauiltjes in de tuin. Er was geen zonnehoed waar niet 1 of meer vlinders op zat. Maar gisteren was het rustig bij de bloemen. Alle vlinders hebben een droog plekje opgezocht om te schuilen voor de regen. Ik vraag mij af waar ze allemaal toch zitten.

Vanmorgen was het vooral in de achtertuin lastig lopen, heel wat bloemen en planten hingen zwaar van de regen over het pad heen. In de voortuin staat de zonnehoed ondanks de nattigheid nog fier overeind. Ik denk dat ze vanmiddag wel weer bezoekers kunnen verwachten.

Eén gedachte over “8 Augustus, nat

  1. Ik heb er vanochtend een achtervolgd, in de hoop dat’ie eindelijk eens stil zou gaan zitten. Maar nee … 😐

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.