10 Augustus, sterk

De witte wederik heeft het zwaar gehad dit jaar. Ik heb haar onder een appelboompje gezet, daar achter staat een schutting die bedekt is met hedera. Door die hedera is de strook grond al snel droog wanneer er een tijdje geen regen valt. Met de ruim vier weken droogte van deze zomer had ik een paar keer gedacht dat de wederik het niet ging redden. Zo af en toe heb ik de strook grond flink water gegeven zodat de planten hun slap naar beneden hangende bladeren weer eens trots de lucht in konden steken.

Ik had verwacht dat er dit jaar geen mooie bloemaren zouden komen, hooguit wat verfrommelde propjes bloemetjes maar de plant blijkt sterker dan ik dacht. De prachtige bloempluimpjes staan er fris en mooi bij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *