Spinnen

21 Augustus, veel

De spin die ik een tijd geleden zag, zat tot voor kort nog steeds op het zelfde plekje. Afgelopen weekend zag ik dat ze was verdwenen, de eierzak die ze zo lang had bij zich had gehouden was uitgekomen. Heel veel kleine spinnetjes zitten nu in het iets dicht getrokken blad van de gelderse roos.

Al dat kleine spul was lastig te fotograferen, en dan zat net dat ene blad nog in de schaduw ook. Ik duwde het takje met het blad daarom iets naar achteren zodat de spinnetjes in het zonnetje zouden komen. Bij de eerste aanraking van mijn hand aan het takje stoven de kleine beestjes uit een.

Eén gedachte over “21 Augustus, veel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.