21 Augustus, veel

De spin die ik een tijd geleden zag, zat tot voor kort nog steeds op het zelfde plekje. Afgelopen weekend zag ik dat ze was verdwenen, de eierzak die ze zo lang had bij zich had gehouden was uitgekomen. Heel veel kleine spinnetjes zitten nu in het iets dicht getrokken blad van de gelderse roos.

Al dat kleine spul was lastig te fotograferen, en dan zat net dat ene blad nog in de schaduw ook. Ik duwde het takje met het blad daarom iets naar achteren zodat de spinnetjes in het zonnetje zouden komen. Bij de eerste aanraking van mijn hand aan het takje stoven de kleine beestjes uit een.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “21 Augustus, veel”

  1. Margo avatar

    Gezellig zo’n spinnenkraamkamer! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *