27 Augustus, paars

Ze werden erg laat bezorgd. En tot overmaat van ramp namen buurtgenoten het pakketje aan van de postbode en zag ik de mensen vervolgens 3 weken lang niet. Terwijl overal op de volkstuinen de aardappels al met een flinke toef boven de grond uitkwamen, stopte ik mijn paarse aardappels pas in de grond. Nu begint het loof af te sterven en kan ik eindelijk zien wat er is geworden van de kleine, paarse aardappeltjes die ik in het voorjaar in de grond stopte. Ze zijn prima gelukt! Afgelopen weekend op het oogstfeest een paar geroosterd in een houtvuurtje en ze smaakten prima. Al is het vreemd eten, zo’n blauw paarse aardappel.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “27 Augustus, paars”

  1. Margo avatar

    Dat ziet er giftig uit! 😯

  2. Laura avatar
    Laura

    Heel opmerkelijk, die paarse kleur! Nog nooit gezien 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *