Allerlei

28 Augustus, uit het zicht

Het wil maar niet vlotten met mij en fruit eten. Nou heb ik bedacht dat dat misschien ook wel komt doordat het fruit op een plek ligt waar ik het niet zie. Ik heb het fruit nu in een grote glazen vaas gedaan en dat pontificaal in het zicht gezet. Dat ziet er zo nog leuk uit ook. Helaas is er sinds ik de vaas gevuld heb nog maar 1 appel uit gegaan.

5 gedachten over “28 Augustus, uit het zicht

 1. Het is met mij precies hetzelfde, heb ik het net gekocht dan pak ik meteen wat, maar de dagen erna……… Dus heb ik gisteren de nectarines maar geschild en schoongemaakt en met een oude appel in de blender gegooid, toen was het zo op!

 2. Ik moet ’s avonds een medicijn innemen en daarnaast heb ik net als jij een glazen pot staan met
  fruit. Dus dat gaat meteen mee: iedere avond iets fruit op deze manier.
  Ik vind het ook leuk in zo’n glas, het staat op het aanrecht.
  Volhouden Marmein!!

 3. Lastig is dat hè, om een goed moment te bepalen tussen de andere maaltijden in…
  Inmiddels doe ik het zo dat ik m’n twee stuks fruit tijdens het avondeten maken schil, doe de appel in partjes, ander fruit in stukjes, in een gezellig kleurig bakje. Dat zet ik naast het toetje naast mijn bord, en als het eten op is vind ik het heerlijk om niet apart nog in de keuken iets te hoeven doen. Gewoon met vinger of vorkje lekker fruit eten dan. Smaakt fris, zo na het eten 😀
  Het toetje eet ik later op de avond.

 4. Ohja, over sinaasappels gesproken; die moeten juist weer ’s ochtends. Gepeld of geperst. Het is niet voor niets dat ze die in hotels alleen bij het ontbijt serveren: heeft iets te maken met betere ijzer-opname in het bloed (combi met de vitamine C)…
  Ziet er heerlijk uit, zo’n vaas 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.