28 Augustus, uit het zicht

Het wil maar niet vlotten met mij en fruit eten. Nou heb ik bedacht dat dat misschien ook wel komt doordat het fruit op een plek ligt waar ik het niet zie. Ik heb het fruit nu in een grote glazen vaas gedaan en dat pontificaal in het zicht gezet. Dat ziet er zo nog leuk uit ook. Helaas is er sinds ik de vaas gevuld heb nog maar 1 appel uit gegaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “28 Augustus, uit het zicht”

 1. Ank Pot avatar

  Het is met mij precies hetzelfde, heb ik het net gekocht dan pak ik meteen wat, maar de dagen erna……… Dus heb ik gisteren de nectarines maar geschild en schoongemaakt en met een oude appel in de blender gegooid, toen was het zo op!

 2. maria avatar
  maria

  ja zeg,
  zo helpt ’t natuurlijk ook niet…
  Het is te mooi om op te eten 😉

 3. Annet avatar
  Annet

  Ik moet ’s avonds een medicijn innemen en daarnaast heb ik net als jij een glazen pot staan met
  fruit. Dus dat gaat meteen mee: iedere avond iets fruit op deze manier.
  Ik vind het ook leuk in zo’n glas, het staat op het aanrecht.
  Volhouden Marmein!!

 4. Laura avatar
  Laura

  Lastig is dat hè, om een goed moment te bepalen tussen de andere maaltijden in…
  Inmiddels doe ik het zo dat ik m’n twee stuks fruit tijdens het avondeten maken schil, doe de appel in partjes, ander fruit in stukjes, in een gezellig kleurig bakje. Dat zet ik naast het toetje naast mijn bord, en als het eten op is vind ik het heerlijk om niet apart nog in de keuken iets te hoeven doen. Gewoon met vinger of vorkje lekker fruit eten dan. Smaakt fris, zo na het eten 😀
  Het toetje eet ik later op de avond.

 5. Laura avatar
  Laura

  Ohja, over sinaasappels gesproken; die moeten juist weer ’s ochtends. Gepeld of geperst. Het is niet voor niets dat ze die in hotels alleen bij het ontbijt serveren: heeft iets te maken met betere ijzer-opname in het bloed (combi met de vitamine C)…
  Ziet er heerlijk uit, zo’n vaas 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *