Fauna

31 Augustus, gluren

De kantoorkamer waar ik in werk bevindt zich op de derde etage in een gebouw aan een groot plein. Het gebeurd bijna dagelijks dat er een of twee duiven in de vensterbank komen uitrusten. Tenminste, ik neem aan dat ze dan uitrusten, het zou ook kunnen dat ze gewoon even naar binnen willen gluren.

Omdat ik mijn camera toch bij mij had besloot ik maar eens een foto te maken van een van die koppies die regelmatig naar binnen gluren. Ik had er de 50mm lensje op en moest daarom aardig dicht bij de duif komen wilde ik die nog enigszins herkenbaar op de foto te hebben. Net toen ik een beter portretje wou schieten vloog de duif weg.

Eén gedachte over “31 Augustus, gluren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.