31 Augustus, gluren

De kantoorkamer waar ik in werk bevindt zich op de derde etage in een gebouw aan een groot plein. Het gebeurd bijna dagelijks dat er een of twee duiven in de vensterbank komen uitrusten. Tenminste, ik neem aan dat ze dan uitrusten, het zou ook kunnen dat ze gewoon even naar binnen willen gluren.

Omdat ik mijn camera toch bij mij had besloot ik maar eens een foto te maken van een van die koppies die regelmatig naar binnen gluren. Ik had er de 50mm lensje op en moest daarom aardig dicht bij de duif komen wilde ik die nog enigszins herkenbaar op de foto te hebben. Net toen ik een beter portretje wou schieten vloog de duif weg.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “31 Augustus, gluren”

  1. maria avatar
    maria

    Fijn die achtergrondmuur in de kleur van zijn poten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *