1 September, terug

De laatste drie weken heb ik steeds met mijn oude 400D gefotografeerd. Dat was in het begin even wennen, kleiner schermpje, kleinere camera, knopjes op andere plekken etc. Bij de 7D deed de set-knop het niet meer, fotograferen kon nog prima, maar zo af en toe liep ik er toch tegen aan dat het lastig was dat de set-knop niet werkte. Zo kon ik bijvoorbeeld geen foto’s meer verwijderen, niet dat ik dat vaak doe op de camera maar wanneer ik ben vergeten de kaart leeg te maken moet dat natuurlijk wel kunnen.

Gistermiddag kon ik de 7D weer ophalen bij het postkantoor en ik ben er meteen even de tuin mee in gedoken. Even weer voelen hoe het met deze camera fotograferen was. Dat voelde weer prima.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “1 September, terug”

  1. Margo avatar

    Toch goed dat je die 400d gehouden hebt. Ik heb nu een Nikon S9500 erbij, lekker klein handzaam cameraatje. Met wifi en gps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *