4 September, vergeten

Als ik begin met het maken van wijn, is het mij volkomen duidelijk: in die fles zit bessenwijn, in die fles zit pruimenwijn, en daar zit pastinaakwijn in…..  Maar na een half jaar lijken al die flessen met rode en witte vloeistof op elkaar. Welke was ook maar wat? Pas bij het bottelen weet ik wat er in de fles zit, tenminste, soms.

Ik had al een paar jaar het idee om labels aan de flessen te hangen, maar ja, waar koop je die eigenlijk? Ik had nog even gedacht aan stickers, maar sommige van de flessen zijn van plastic, en zie daar die stickers maar af te krijgen. Nee, ik wilde gewoon van die bruine labels die je op de foto ziet. Wanneer ik een winkel zag die ze wel zou kunnen hebben, en ik dacht er aan, stapte ik naar binnen om er naar te vragen. Maar helaas. Tot afgelopen week, een van de winkels waarin ik er naar vroeg verwees mij naar een klein winkeltje in Zwolle. En zowaar, in allerlei maten en vormen waren ze daar te vinden.

Ik heb nu nog een drietal 5 liter flessen over waarvan ik geen idee meer heb wat er in zit. Ik denk aardbei en bessenwijn. Maar welke nou welke is? Ik zal dus even moeten wachten tot de wijn geklaard is en ik kan bottelen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “4 September, vergeten”

  1. Laura avatar
    Laura

    En tot die tijd 2 namen en 2 vraagtekens erop 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *