5 September, plekje

Van ZusA kreeg ik een prachtige, grote pol lampepoetsersgras. Tot ik er een plekje voor heb bedacht staat de pot op het bankje voor mijn raam. Aan het eind van de dag schijnt de zon door de graspluimen en lijken ze wel licht te geven. Iets om rekening mee te houden dus: een plekje zoeken voor het gras waar de zon er doorheen kan schijnen en ik er een foto van kan maken. Het is nog knap lastig om de tuin in te richten met het maken van foto’s in het achterhoofd.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “5 September, plekje

  1. Ja dat kan ik me voorstellen,
    en als dat nu de ĆØnige randvoorwaarde zou zijn….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven