5 September, plekje

Van ZusA kreeg ik een prachtige, grote pol lampepoetsersgras. Tot ik er een plekje voor heb bedacht staat de pot op het bankje voor mijn raam. Aan het eind van de dag schijnt de zon door de graspluimen en lijken ze wel licht te geven. Iets om rekening mee te houden dus: een plekje zoeken voor het gras waar de zon er doorheen kan schijnen en ik er een foto van kan maken. Het is nog knap lastig om de tuin in te richten met het maken van foto’s in het achterhoofd.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “5 September, plekje”

 1. maria avatar
  maria

  Ja dat kan ik me voorstellen,
  en als dat nu de ènige randvoorwaarde zou zijn….

 2. Laura avatar
  Laura

  Wow 😮 Jouw foto’s doet de natuur nog mooier uitkomen dan ze al is..

 3. Margo avatar

  En dan het liefst ook nog zo dat je er gemakkelijk bij kan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *