6 September, sorry

Heel even leek het over te zijn met de vele spinnenwebben in mijn tuin, maar nu de herfst om de hoek gluurt lijken het er meer dan ooit. Nog maar twee stappen uit mijn voordeur stappend moest ik al 2 grote webben kapot maken. Een collectant die gisteren langs kwam zag ik al armen zwaaiend de tuin in lopen, en dat terwijl ik een uurtje eerder over dat zelfde pad had gelopen.

Vanmorgen opende ik de deur in de schutting van mijn achtertuin om de groene container die gisteren geleegd was op te halen. Maar over het kleine pad naar de weg hingen 4 grote webben achter elkaar, aan twee er van werd nog druk gewerkt en waren bijna klaar. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om die nu alweer kapot te maken. Ik haal de kliko vanmiddag wel op, dan kunnen de spinnen nog even genieten van hun arbeid. En ik zal zachtjes sorry zeggen wanneer ik de kunstwerkjes stuk moet maken, zoals ik dat bij elk spinnenweb dat ik stuk moet maken doe.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *