Spinnen

12 September, dans

Ik was eigenlijk naar buiten gegaan om druppels in de zon te fotograferen, maar door de zon en de wind waren er geen fotogenieke druppels meer te vinden. Wel zag ik een klein spinnetje op een blad van de vrouwenmantel zitten. Dan daar maar even op oefenen, wat overigens nog niet mee viel. Omdat ik het beestje van voren wilde fotograferen moest ik op de knieën zitten en mijn hoofd in de salie stoppen die naast de vrouwenmantel staat.

Helemaal scherp is de foto niet geworden, maar ik vond het zo’n grappig gezicht hoe het spinnetje op de haartjes van het blad staat dat ik hem toch maar even laat zien.

2 gedachten over “12 September, dans

  1. Verhip, ik dacht, hij zit op dat zwarte. Maar hij veroorzaakt natuurlijk zijn eigen schaduw.. 😉 Grappige foto, hij staat écht op die haartjes :mrgreen:

  2. Ik zie bij iedereen spinnenfoto’s verschijnen, bleh, ik hou er niet van. Ook al probeer ik ze ook wel te fotograferen zo af en toe, vooral als ze nog erg klein zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.