Allerlei

17 September, spelen

Gistermorgen wilde ik een logje maken toen bleek dat mijn provider een storing had waardoor ik de site niet kon benaderen. Vandaar dat er gisteren geen logje was.

De avond er voor heb ik wat gespeeld met het fotoclub-onderwerp van vanavond: fruit. Een tijd geleden zag ik uitleg op internet over het fotograferen van fruit dat in water valt, dat is altijd een beetje in mijn achterhoofd blijven hangen. Dit leek mij dan ook een mooi moment om dit eens uit te gaan proberen. Bij de kringloop stond een glazen bak die daar mooi voor gebruikt kon worden. De uitleg kon ik niet meer terug vinden en dus werd het gewoon een kwestie van uitproberen.

2 gedachten over “17 September, spelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.