24 September, spijt

Gisteren was voor mij een dagje Rotterdam. Eerst een vergadering in de middag en daarna uit eten met een paar collega’s. Ik had er totaal niet aan gedacht om een camera mee te nemen. Je kunt toch niet uitgebreid fotograferen wanneer je met niet fotografen bent. Maar o, wat had ik er een spijt van. We hebben een stukje gewandeld naar het restaurant New York, lopend langs de kade viel het licht prachtig op de gebouwen. Ik heb de iphone maar gebruikt, wat hier nog redelijk ging. Maar toen na het eten een immense oranje maan precies tussen de hoge gebouwen te zien was die ook nog weerspiegelde in het water, kon ik mij echt wel voor de kop slaan. De iphone bakte er in het donker niets van, onscherp en een en al korrel.

Ik heb meteen gevraagd of ze mij nogmaals wilden rondleiden in Rotterdam, dan zal ik mijn camera en statief meenemen natuurlijk en zal het lopen stukken langzamer gaan. Die mooie maan zal er dan wel niet zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “24 September, spijt”

 1. Lidy van Onlangs avatar
  Lidy van Onlangs

  Ik als echte Rotterdamse (nog steeds) begrijp dat dat je je wel voor je kop kon slaan. Rotterdam is echt fantastisch om te fotograferen. Hoop dat je gauw terug kan komen en misschien wel voor een paar dagen want er is zoveel te zien.
  Hartelijke groet

 2. Lidy van Onlangs avatar
  Lidy van Onlangs

  Marmein, kijk eens op de website http://www.hartvanrotterdam.nl. Echt de moeite waard.
  Groetjes Lidy

 3. Margo avatar

  Rotterdam is echt prachtig! Als je weer gaat ga dan ook een stukje varen, je ziet dan nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *