Landschap

24 September, spijt

Gisteren was voor mij een dagje Rotterdam. Eerst een vergadering in de middag en daarna uit eten met een paar collega’s. Ik had er totaal niet aan gedacht om een camera mee te nemen. Je kunt toch niet uitgebreid fotograferen wanneer je met niet fotografen bent. Maar o, wat had ik er een spijt van. We hebben een stukje gewandeld naar het restaurant New York, lopend langs de kade viel het licht prachtig op de gebouwen. Ik heb de iphone maar gebruikt, wat hier nog redelijk ging. Maar toen na het eten een immense oranje maan precies tussen de hoge gebouwen te zien was die ook nog weerspiegelde in het water, kon ik mij echt wel voor de kop slaan. De iphone bakte er in het donker niets van, onscherp en een en al korrel.

Ik heb meteen gevraagd of ze mij nogmaals wilden rondleiden in Rotterdam, dan zal ik mijn camera en statief meenemen natuurlijk en zal het lopen stukken langzamer gaan. Die mooie maan zal er dan wel niet zijn.

3 gedachten over “24 September, spijt

  1. Ik als echte Rotterdamse (nog steeds) begrijp dat dat je je wel voor je kop kon slaan. Rotterdam is echt fantastisch om te fotograferen. Hoop dat je gauw terug kan komen en misschien wel voor een paar dagen want er is zoveel te zien.
    Hartelijke groet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.