25 September, eigenwijs

Dat katten eigenwijs zijn weet iedereen, maar toch verbaas ik mij er zo af en toe weer over. Zo weigert Picolo bijvoorbeeld om nat voer uit een blikje of een bakje te eten. Het eerste portie hier uit eet hij wel op, maar een tweede hoeft hij vervolgens niet meer. Nee meneer, wil eten uit een zakje. Geen idee wat het verschil is, maar hij weet het blijkbaar wel. Zo af en toe probeer ik het toch nog even, want ik vind het vaak wel een geklieder om het laatste beetje uit het zakje te krijgen. Maar elke keer is het weer het zelfde. De eerste keer eet hij er van, daarna niet meer. Ik geloof dat ik het maar op geef, meneer krijgt voortaan eten uit zakjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “25 September, eigenwijs”

 1. Margo avatar

  Die zakjes van de Lidl (of Aldi?) kun je goed leegkrijgen. Gewoon omkiepen en het loopt eruit. De anderen moet je inderdaad altijd in knijpen. Openknippen is ook beter dan scheuren want dan maak je kans op een kledder kattenvoer in je gezicht.

 2. Anthonia avatar
  Anthonia

  Katten zijn meer dan kieskeurig en als een blik of alubakje is aangebroken dan is de versheid weg. De kat vertelt ons dat door te weigeren!
  De zakje zijn goed uit te drukken! Mijn katten kunnen niet tegen lidlvoer! Spugen. Zal wel iets in het procedee gebeuren.
  Prachtige foto ‘ s altijd van de kat! Merci daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *