26 September, klus

Gisteren is vriendinT langsgeweest om even lekker bij te kletsen. VriendinT woont in Limburg en heeft heeeeel veel pruimenbomen bij haar huis staan, of ik nog belang had bij pruimen. Natuurlijk heb ik dat. Daar kan ook weer wijn van gemaakt worden nietwaar? De vier kisten met pruimen staan nu op mij te wachten. Vanavond heb ik dus een aardige klus in het vooruitzicht. Nu alleen nog uitzoeken op welke manier ik het beste het sap uit de pruimen kan halen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “26 September, klus”

 1. Margo avatar

  Lieve help, nog meer wijn? Je kunt wel een websjopje beginnen in je handgebrouwen wijntjes! :mrgreen: Of drink je alles zelf op?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Dit jaar maak ik inderdaad wel heel veel wijn.. En dan krijg ik ook nog druiven en wil ik ook wel eens rozenbottelwijn proberen.

  Nee, ik drink niet alles zelf op, mijn vader wil graag de helft 😉

 3. Laura avatar
  Laura

  What about pruimenjam? Of chutney, of iets opkoken zonder schil en daarna invriezen? Lekker voor in de yoghurt of op brood. Zo kom je meteen aan je vitaminen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *