Insecten

28 September, koord

Gisteren zat ik even in het zonnetje in de tuin toen ik een vlinder op de verbena zag zitten. De camera werd opgehaald om het beestje op de foto te zetten, een van de laatste vlinders dit jaar dacht ik zo. Maar eenmaal staand bij de bloemen zag ik deze wants op het topje van een zonnehoed staan. Het zonlicht viel er mooi op en de schaduw in de achtergrond liet het beestje goed uitkomen. Van hem dus ook maar een foto gemaakt.

Eenmaal weer op het bankje zittend waar ik vanuit een heel andere hoek naar de wants keek, zag ik het spinnenrag dat als een soort van koorddanserkoorden tussen de bloemen was gespannen. Het was net alsof de wants moed aan het verzamelen was om daar over heen te lopen.

2 gedachten over “28 September, koord

  1. Is dat rag van een van de spinnen wiens web je steeds kapot moet maken? Het lijkt alsof hij zich er nu vanaf heeft gemaakt. Even wat draadjes spannen…. klaar! 🙂
    Mooi gezien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.