28 September, koord

Gisteren zat ik even in het zonnetje in de tuin toen ik een vlinder op de verbena zag zitten. De camera werd opgehaald om het beestje op de foto te zetten, een van de laatste vlinders dit jaar dacht ik zo. Maar eenmaal staand bij de bloemen zag ik deze wants op het topje van een zonnehoed staan. Het zonlicht viel er mooi op en de schaduw in de achtergrond liet het beestje goed uitkomen. Van hem dus ook maar een foto gemaakt.

Eenmaal weer op het bankje zittend waar ik vanuit een heel andere hoek naar de wants keek, zag ik het spinnenrag dat als een soort van koorddanserkoorden tussen de bloemen was gespannen. Het was net alsof de wants moed aan het verzamelen was om daar over heen te lopen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “28 September, koord”

  1. Anita avatar

    Is dat rag van een van de spinnen wiens web je steeds kapot moet maken? Het lijkt alsof hij zich er nu vanaf heeft gemaakt. Even wat draadjes spannen…. klaar! 🙂
    Mooi gezien!

  2. Laura avatar
    Laura

    ’t Is wel een natuurtalent hoor; poseren voor de camera :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *