1 Oktober, lastig

Mobieltjes en Marmein zijn geen goede combinatie. De helft van de tijd vergeet ik ze en wanneer ik er wel aan denk is meestal een van de twee leeg. Twee? Ja, op het werk zijn ze op het onzalige idee gekomen om alle telefoontoestellen de deur uit te doen en iedereen een mobieltje te geven. Met mijn privémobiel worden dat er dus twee. Ik doe echt mijn best om er aan te denken ze mee te nemen, en er zit verbetering in, ik denk dat ik nu op 50% zit.

Nu ik dit logje schrijf zie ik mijn mobieltjes op de plek liggen waar ik ze fotografeerde. Zo dadelijk niet vergeten ze in mijn tas te stoppen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “1 Oktober, lastig”

  1. Karin avatar

    Is het een optie om het werkmobieltje op het werk achter te laten? Samen met de lader in één laatje?

    Volgens mijn jongste zoon ben ik ook slecht met de gsm, vaak als hij mij belt als omdat ik niet thuis ben blijkt mijn gsm wel thuis te zijn 🙂 Iedereen die het nummer van de gsm van echtgenoot geef wens ik ook veel succes, de kans dat hij hem aanneemt is niet groot.

  2. Margo avatar

    Ik heb ‘m altijd bij me. Ik fotografeer er ook veel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *